ALTERNATIVNA MEDICINA SKOZI ZNANOST

Znanost ni zgolj poskus razumeti, razložiti in napovedati svet, v katerem živimo – znanost je potrebno razumeti širše. Znanosti zato ne smemo zreducirati na metode raziskovanja in oblikovanje teorij, ampak si moramo vedno dopuščati širok pogled na vse neskončne možnosti, ki jih še ne poznamo. Na področju zdravja, ki med nami velja za najvišjo vrednoto je to še toliko bolj pomembno, saj smo kot družba kljub ogromnemu napredku medicine, vedno bolj bolni, ne vedno bolj zdravi. Zato iščemo nove možnosti ohranjanja in vračanja zdravja tudi v različnih oblikah alternativne in komplementarne medicine.

O tem kako varna je in kako se lahko na njo zanesemo tudi preko znanstvenih postulatov, pa bomo govorili na predavanju v ponedeljek 9.5. ob 18:00 preko zoom aplikacije Društva AIA.

Predavala bo mag. Mateja Kržin, naturopatinja in učiteljica joge.
Nova znanja nam bo v največji meri prinesla ravno integracija praks povezanosti uma, telesa in duha z znanostjo, saj je že Nikola Tesla, eden od največjih znanstvenikov trdil, da se je potrebno za napredek v znanosti povezati s svojo duhovno entiteto.

Predavanje je brezplačno in bo potekalo preko Zoom aplikacije.
Prijava na povezavi: https://forms.office.com/r/pf77KhH0v1
Po prijavi vam pred dogodkom pošljemo Zoom povezavo.

The event is finished.

Date

Maj 09 2022
Expired!

Time

18:00

Lokacija

Online
Zoom

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja