Delavnica Vizualizacija in zakon privlačnosti

Ste se kdaj vprašali, zakaj se vam vedno ponavljajo iste stvari, kot da ste v začaranem krogu? Ste že slišali, da enako privlači enako? Ste že slišali, da “ste to, kar mislite”?

Pridružite se nam na delavnici Vizualizacija in zakon privlačnosti in odkrijte, zakaj je temu tako!

Kaj je zakon privlačnosti?

Zakon privlačnosti je koncept, ki temelji na ideji, da podobno privlači podobno. To pomeni, da naše misli, čustva in prepričanja ustvarjajo energijo, ki privlači podobne energije v naše življenje. Na kratko, to, na kar se osredotočamo, se povečuje.

Kaj pričakovati na delavnici?

• Predstavitev nekaj praktičnih primerov: Spoznali boste, kako je zakon privlačnosti že spremenil življenja nekaterim ljudem.
• Razumevanje zakona privlačnosti: Naučili se boste, kako vaše misli oblikujejo vašo resničnost.
• Močne tehnike vizualizacije: Spoznali boste nekaj osnov, ki vam bodo pomagale začeti spremenjati način razmišljanja, osredotočiti se in doseči svoje cilje.

Kaj potrebujete?

• Željo, da nekaj v življenju spremenite in
• odprt um za pristop, ki se vam sprva morda zdi neverjeten!

Uskladite pričakovanja!

Zakon privlačnosti ni čarobna rešitev za vse vaše težave. Ne gre za to, da si samo nekaj zamislite in se bo to čudežno uresničilo brez truda. Prav tako ni način za izogibanje odgovornosti in potrebnih dejanj za spremembo.

Vprašanja? Vprašanja nam lahko sporočite vnaprej in če bo le mogoče bomo na delavnici nanje odgovorili.

Število mest je omejeno! Ne zamudite priložnosti, da naredite prvi korak na poti spremembe svojega življenja!

Pridružite se nam in začnite svojo pot do bolj izpolnjenega in uspešnega življenja!

***

O izvajalcu delavnice:

Po študiju filozofije in teologije se je Emil Kos posvetil iskanju svoje identitete, smisla, osebne vere in življenjskih nazorov. Njegova življenjska pot, polna izzivov in preizkušenj, ga je vodila k nenehnemu izboljševanju samega sebe – včasih bolj, drugič manj uspešno.

Kljub temu, da je dolga leta živel v tujini, se spopadel z depresijo in prehodil Camino del Norte, je največje življenjske lekcije je pridobil v obdobju ločitve. Redno prakticira introspekcijo, išče odgovore in preizkuša nove tehnike za dvig zavesti. Njegove delavnice temeljijo na teoriji, pridobljeni skozi lastno raziskovanje, in na bogatih osebnih izkušnjah.

Čeprav je že precej napredoval, Emil pravi, da je še svetlobna leta oddaljen od cilja, kjer bi rad bil. Zato raziskuje dalje, z neomajno zavezanostjo k osebni rasti in razumevanju samega sebe, družbe, sveta in vesolja.

***

Predavanje je brezplačno in bo potekalo preko Zoom aplikacije ter v živo v prostorih AIA – Mladinskega centra Mengeš, Slovenska c. 28.

Prijava na https://forms.office.com/r/C2vFbu1961

The event is finished.

Date

Jun 12 2024
Expired!

Time

18:00

Lokacija

V prostorih mladinskega centra / preko Zoom aplikacije

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja