Dobrodelna akcija za pomoč živalim

Mladinski center ponovno organizira akcijo za pomoč živalcam v stiski. Tokrat bomo zbrano podarili društvu Reks in Mila.

Društvo Reks in Mila so prostovoljci, ki skrbijo za živali brez doma, pomagajo tudi lastnikom, ki zanje ne morejo ustrezno skrbeti. Zbirajo hrano in iščejo domove. Izvajajo tudi delavnice o trajnostnem razvoju in varstvu živali.

V društvu se trudijo, da vsak dan nahranijo varovance, to so stari psi in mačke v Ljubljani in okolici Ljubljane, v Medvodah z okolico ter na Vrhniki, skupno oskrbujejo približno 200 živali. Vsaki pomoči potrebni živali, ne glede na kraj, kjer je, so priskočili na pomoč, tudi levkoznim, ranjenim,poškodovanim in bolnim. Živali veterinarsko oskrbijo in sterilizirajo oziroma kastrirajo.

Zbirali bomo hrano, brisače, odeje ter plastične posodice od mesa in zelenjave pridejo vedno prav.

V mrzlih zimskih dneh rabijo našo pomoč najbolj zunanje muce, saj so prepuščene same sebi. Da jih ne zebe potrebujejo kvalitetno hrano, saj za ogrevanje porabijo veliko energije. Zato bi potrebovali kvalitetno hrano za muce, to pomeni, da mora hrana vsebovati čim več mesa ter čim manj žit, saj žita niso za muce, ampak za ptičke.

Donacije zbiramo v Mladinskem centru, Slovenska cesta 28 v Mengšu, od 15.10. do 15.12. vsak delovni dan od 16:00 do 22:00.

Najlepša hvala vsem, ki nam boste pomagali pomagati. ❤

The event is finished.

Date

Okt 15 2022 - Dec 15 2022
Expired!

Time

16:00 - 22:00

Lokacija

Slovenska cesta 28
Mengeš

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja