Dobrodelni koncert ŽIVLJENJE ZA KAROLINO

💖Dobrodelni koncert ŽIVLJENJE ZA KAROLINO (v okviru projekta DAJ NAPREJ IN PODARI SONCE). Pomagaj z nakupom vstopnice in obiskom koncerta😍
🎤Nastopili bodo: Nuška Drašček, Eva Boto, Manca Špik, Saša Lešnjek, Uroš in Tjaša, Alex Volasko, Eva Černe, Gregor Ravnik, Flora Ema Lotrič, Nastja Gabor, Nick Domes, SoulGreg Artist Quartet idr.
Vabimo vas na veliki dobrodelni koncert Življenje za Karolino, ki bo potekal v nedeljo, 21. 5. 2023, ob 19.00 uri, v dvorani Kulturnega doma Mengeš. Večer, ki bo poln prijetne energije, bodo popestrili številni znani glasbeniki, ki nam bodo ogreli srca s čutnimi melodijami.
Deklica Karolina Lavrič je bila pri treh letih starosti diagnosticirana z redko genetsko boleznijo, imenovano Cockayne syndrome, ki povzroča propadanje možganskih celic, kar posledično vodi v izgubo sluha in vida, invalidnost, duševno manj razvitost in se konča s smrtjo. Starša in Društvo Viljem Julijan pa so v lanskem letu našli raziskovalce v ZDA in na Portugalskem, ki razvijajo zdravilo za deklico in so v raziskavah že prišli do vzpodbudnih rezultatov.
Deklica bo dobila zdravilo, za njegov razvoj pa je treba zbrati več kot 2.000.000 EUR. V ta namen poteka vseslovenska zbiralna akcija finančnih sredstev.
Tudi v Društvu AIA – Mladinskem centru Mengeš smo se pridružili akciji z organizacijo dobrodelnega koncerta. Številni sponzorji koncerta pa bodo poskrbeli za kritje nujnih stroškov, da se za Karolino zbere čim več finančnih sredstev.
Vljudno vabljeni, da se nam pridružite na koncertu in z nakupom vstopnice pomagate Karolini do ozdravitve.
Dogodek organizirajo:
Glavni organizator: Društvo AIA – Mladinski center Mengeš
Soorganizatorji: Društvo Viljem Juliijan in Društvo Plan
Glavna sponzorja dogodka: Špas teater in Občina Mengeš
Ostali sponzorji: RP design, Peter Žunič, Catering Kos, Tiskarna Medium

Soudeleženec prireditve v dobrodelni namen: Združenje SAZAS

Glavni medijski pokrovitelj je Radio Aktual

Medijska pokrovitelja: Radio Ekpres in Radio 1

The event is finished.

Date

Maj 21 2023
Expired!

Lokacija

Kulturni dom Mengeš
Slovenska cesta 32, 1234 Mengeš

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja