Izmenjevalnica oblačil // Clothing exchange

Z zaključkom poletja izmenjevalnica ponovno odpira svoj prostor. Za nami je poletje z naborom okoljevarstvenih katastrof vse naokrog po našem planetu. Ena izmed teh je dosegla tudi Mengeš in posledično prostore MC AIA. Vse naše zaloge oblačil, vsa stojala, obešalnike, škatle, zaboje je tako vred z drugimi materiali pogubila poplavna voda. Tako septembra začenjamo sveže. Vabljeni_e, da prinesete čim več lepo ohranjenih kosov, prav tako pa odnesete druge, saj nam kapacitete uničenih prostorov še ne dopuščajo hrambe oblačil v obdobju do naslednjega mesečnega dogodka. A mi se kljub omejitvam ne predamo, mi gremo naprej, vi_e pa upamo, da boste tu z nami!

SPREMEMBA: Zaradi poplavljenih prostorov dogodek prestavljamo v plesno dvoranico AIA – Mladinskega centra Mengeš, Slovenska c. 28.

Vsi vemo, da je živeti trajnostno danes ne le povsem nujno za ohranitev naše dragocene zemlje, temveč tudi izjemno ”in”.

Vabljeni vsi_e, ki bi želeli_e biti humanitarni_e in hkrati prispevati kulturi izmenjevanja in ponovne uporabe. ♻️

Iščemo tudi nove prostovoljce_ke, za občasno pomoč ali pa celo spremljanje ob novem šolskem letu. Če te pokliče, nas pocukaj na dogodku ali piši Tei Vuga (https://www.facebook.com/vugatea ali vugatea@gmail.com).

Prinesite le sezonske, čiste, nepoškodovane kose – take, kakršnih bi bili veseli v dar tudi vi.

Oblačil ne bo možno poizkušati, jih pa lahko s seboj domov odnesete, kolikor želite (in vrnete ob naslednjem dogodku).

Za embalažo ne odgovarjamo – vabljeni_e, da s seboj prinesete lastno vrečko/torbico.

Se vidimo!

The event is finished.

Date

Okt 21 2023
Expired!

Time

16:00 - 19:00

Lokacija

Slovenska cesta 28
Mengeš

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja