Kaj v resnici pomeni ljubiti

Da lahko pomagaš drugim, moraš najprej vzljubiti sebe, kar mnogi nevede preskočijo, zato je vprašljiva tudi njihova pomoč.
Kako pa je sploh ljubiti sebe? Običajno gre tu najprej za ljubezen do svojega ega, torej namesto prave narave posameznika nenehno ljubimo njegovo lažno osebnost. V svoji nevednosti pravzaprav poznamo samo odnos, vendar ljubezen nikakor ne sme biti odnos.
Ljubezen ne pozna včeraj, jutri, ali kdaj drugič, je samo tukaj in sedaj ter je brezpogojna. Ljubezen na pozna ovir, meja, narodov, je najbolj nesebična, čuteča, nežna … po drugi strani pa je to sila z vulkansko močjo.
Predavata glasnika zavedanja Bogdan Rahten, predavatelj univerzalne naravne resnice, in Alenka Jovanovski, intuitivna raziskovalka ter čutna poznavalka pretočnih energij
*Višje zavedanje ne omogoča le boljšega zdravja, temveč predvsem modre oz. razumske življenjske odločitve. Z njim dosledno naslovimo vse, kar smo hote ali nehote pometli pod preprogo, nevidno breme pa onemogoča, da stvari vidimo jasno in zaživimo v lastnem miru.
Zavedanje po poti univerzalne naravne resnice je povsem nevtralna ponovna pot do sebe in dejanska samopomoč oz. prisebnost v najboljšem pomenu te besede.
Predavanje je brezplačno in bo potekalo preko Zoom aplikacije.
Prijava na povezavi: https://forms.office.com/r/1bw3dPUury
Po prijavi vam pred dogodkom pošljemo Zoom povezavo.

The event is finished.

Date

Feb 25 2022
Expired!

Time

18:00

Lokacija

Online
Zoom

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja