Kako do zdravih odnosov?

• Ste kdaj razmišljali, kaj je skrivnost zdravih odnosov?
• Ali želite izboljšati svoje obstoječe odnose ali graditi nove, ki so polni zaupanja, spoštovanja in ljubezni?

Slabi odnosi lahko imajo številne negativne posledice na zdravje, uspeh in srečo posameznika.

Nenehni konflikti in napetosti v odnosih lahko povzročijo čustveno izčrpanost in pomanjkanje notranjega miru. Slabi odnosi so povezani z večjim stresom, ki lahko vodi do različnih telesnih težav, kot so visok krvni tlak, srčne težave, težave z dihanjem, spanjem, prebavne težave , alergiije in različne kronične bolezni. Konflikti in napetosti v odnosih lahko prispevajo k razvoju tesnobe, depresije in drugih duševnih težav. Slabi odnosi s sodelavci ali nadrejenimi lahko otežijo napredovanje in ovirajo razvoj kariere. Pri mlajših posameznikih lahko slabi odnosi v družini ali med vrstniki vplivajo na učno uspešnost in duševne stiske.

Vse te posledice kažejo, kako močno medosebni odnosi vplivajo na celostno dobro počutje in zdravje posameznika ter poudarjajo pomembnost skrbi za kakovostne medosebne povezave.

Opis:

Na tem predavanju bomo raziskali temeljne vidike zdravih odnosov, izvedeli kje je vzrok slabih odnosov in kako jih izboljšati. Spoznali boste način, kako graditi trdne in ljubeče povezave s tistimi okoli vas.

Vsebina predavanja:

1. Razumevanje sebe: Ključ do zdravih odnosov je poznavanje sebe. Raziskali bomo, kako lastna samopodoba vpliva na naše medosebne odnose in kako lahko samospoznavanje pripomore k boljšemu razumevanju drugih.

2. Pomen konfliktov:
Kolnflikti in razumevanje medosebne dinamike, nas pripelje do podzavestnih vzorcev, ki so vzrok slabih odnosov.

3. Komunikacijske veščine: Spoznali boste neverbalno komunikacijo, ki ključno vpliva na vse odnose.

4. Empatija in razumevanje:
Raziskali bomo pomen empatije pri gradnji zdravih odnosov ter kako lahko razumevanje svojih čustev in drugih okrepi naše povezave.

Florence Maria Bratuž s strastjo raziskuje pomen odnosov na zdravje, srečo in uspeh. Njene izkušnje so jo pripeljale do globljega vpogleda in rešitve za izboljšanje odnosov. Njeno izobrazbo odlikuje področje organizacije kadrovskih in izobraževalnih procesov, kar ji omogoča celovit vpogled v medosebne dinamike tako na osebnem kot tudi na organizacijskem nivoju.

Kot svetovalka za podjetja se specializira v gradnji povezovalnih odnosov v delovnem okolju. Njena ekspertiza pomaga organizacijam izboljšati medosebne odnose, kar vodi v boljše sodelovanje, povečano zadovoljstvo zaposlenih in večjo učinkovitost delovnih procesov, ter povečanje poslovnega uspeha.

Hkrati pa predavateljica deluje kot čustveno inspiracijska voditeljica, ki posameznikom pomaga razumeti vzroke slabih odnosov in odkrivati poti do njihovega izboljšanja. S svojo empatijo, razumevanjem človeških čustev in znanjem o dinamiki odnosov posameznikom pomaga priti do samospoštovanja, ki je temelj zdravja, uspeha in sreče.

Njene predavanja so znana po tem, da združujejo teoretično znanje s praktičnimi primeri in uporabnimi nasveti. Poslušalce motivira k aktivnemu delu na izboljšanju kakovosti svojih odnosov, tako v osebnem kot tudi v profesionalnem življenju.

Predavanje je brezplačno in bo potekalo preko Zoom aplikacije.

Prijava na povezavi: https://forms.office.com/r/uYWtGxhN5d

The event is finished.

Date

Jan 26 2024
Expired!

Time

17:00

Lokacija

Online
Zoom
Kategorije

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja