KAKO PREPOZNAM SVOJE POKLICNO POSLANSTVO

KAKO PREPOZNAM SVOJE POKLICNO POSLANSTVO IN  KAJ IMA TO VEZE S SREČO, USPEHOM IN ZDRAVJEM?

Včasih so nam govorili, da moramo iti študirati, da nam ne bo treba fizično delati. Odločali smo se za večvrednostne poklice, ki pa niso bili nujno usklajeni z našo pravo naravo. Če v delu ne uživamo in zanemarjamo svoj naravni dar, imamo notranji konflikt, počutimo se slabo in smo velikokrat jezni in v konfliktu z drugimi ljudmi. Vendar boleča čustva nas želijo samo opozoriti, da delamo nekaj proti sebi. To življenjsko strastno energijo po ustvarjanju se ne da uničiti, zato je notranji pritisk lahko zelo močan in boleč. Imamo občutek gorenja in če to potlačimo pride lahko do izgorelosti, depresije, anskioznosti, ki so poklicne bolezni 21. stoeletja. Telo ne laže!

Napačna miselnost o več vrednostnih in manj vrednostnih je pripeljala do osebne in globalne krize.

Ker ne želimo, da se ta napačna mislenost prenese naprej na prihodnje generacije, osveščamo mlade, kako pomembno je, da poslušajo svoje želje. Prav tako, pa pokažemo pot, kako priti nazaj do svoje prave narave.

Predavaljica Florence Maria Bratuž vidi rešitev v tem, se vsak posamznik nauči poslušati svoje telo, skozi razumevanje kaj mu sporočajo čustva.

Na predavanju, vam bo skozi dvo urno delavnico razložila:
• kako pomembno je sledenje svojim željam za naše zadovoljstvo, poklicni uspeh in zdravje
• kako lahko skozi razumevanje odnosov/ogledal sebe spoznamo na novo
• kako lahko prepoznamo svoj naravni dar, potencial
• kako se na novo ovrednotimo

Namreč predavateljica je prepričana, da se vsak človek rodi z edinstvenimi sposobnostmi, ki so zapisana v njegovem DNKju. Vsak človek je ustvarjen, da ustvarja dobro za druge ljudi. Velik pomen daje slovenskim besedam in na igriv način približa to vsebino tako mladim kot starim.

Florence Maria Bratuž je po izobrazbi organizator menager kadrovskih in izobraževalnih procesov. Skozi svojo poklicno pot je spoznavala, kakšna je povezanost med zavzetostjo in zadovoljstvom zaposlenih. To področje je raziskovala in prišla do rešitve, kako ponovno najti nazaj svoje poklicno poslanstvo. Vaš potencial ni tako daleč, vaš dar je v vas!

Njen angažma je povezati delodajalce in zaposlene do te mere, da bodo vsi imeli od tega korist. Uči tako posameznike, kako priti do svojega poklicnega poslanstva, kot podjetnike, da se zavedajo svojega poslanstva in dvignejo posel na višji nivo zavedanje le tega.

Leta 2020 pa je izšla njena knjiga z naslovom ODZOVI SE NA KLIC, ZAŽIVI SVOJ POKLIC!

Predavanje je brezplačno in bo potekalo preko Zoom aplikacije.

Prijava na povezavi: https://forms.office.com/r/uSUWZs1vqV

The event is finished.

Date

Okt 25 2023
Expired!

Time

17:00

Lokacija

Online
Zoom

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja