Komunikacija – čuječe poslušati in slišati

Kako komuniciramo med sabo?
Se poslušamo in slišimo?
Kako se počutim, ko sem res slišan od drugega?
Kako naj poslušam, da bom drugega res slišal in bo tudi dobil občutek, da je slišan?

Na predavanju bomo govorili o tem, kako komuniciramo med sabo in koliko se v resnici slišimo. S pomočjo tehnik čuječnosti bomo pogledali, kako lahko poslušamo čuječe in neobsojajoče ter globlje slišimo drug drugega. Spoznali bomo tehnike čuječega poslušanja, ki nam lahko pri tem pomagajo, tudi pri težjih sogovornikih.

Se veselim srečanja z vami!

mag. Lucija L. Skok je pravnica in mediatorka na Okrožnem sodišču v Ljubljani. S področja čuječnosti se je izobraževala na University of Massachusets, Medical School, ZDA (2018) in Institute for Mindfulness-Based Approaches v Berlinu v Nemčiji (2019-2021) ter pridobila naziv “Certified Teacher of MBSR”. Dnevno se tudi sama posveča izvajanju tehnik čuječnosti, zaradi njene izkušnje pregorelosti. Dodatno se izobražuje tudi iz Transakcijske analize pri dr. Milivojeviču (3. letnik).

Izvaja predavanja in programe s področja obvladovanja stresa in čuječe komunikacije, česar se lahko v živo udeležite v Mengšu in Radomljah ter on-line preko aplikacije Zoom. Več o predavateljici na: www.lucijaskok.si

Predavanje je brezplačno in bo potekalo v živo v prostorih mladinskega centra in preko Zoom aplikacije.
Prijava na povezavi: https://forms.office.com/r/Z9hvarhqpy

The event is finished.

Date

Dec 07 2022
Expired!

Time

17:00
Kategorije

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja