Predstavitev AEǪ metode® in AEǪ dihanja®

Predstavitev bo temeljila na osnovah AEǪ metode®, kaj predstavlja in na čem temelji.

Avtor metode je Aleš Ernst, ki jo je razvijal na podlagi klinične somatike, poleg raziskovanja človeškega gibanja, pa je dodal še AEǪ dihanje ® in AEǪ odnose®.

Spoznali bomo, kako so naše mišice povezane z našim vedenjem. Kaj pomeni če imamo močneje aktiviran refleks zelene luči in kaj rdeče luči? Katere somatske reflekse poznamo, ter kako to vpliva na nas pri gibanju, vedenju, ter kako je to povezano z našimi kroničnimi težavami oziroma kakšne se potencialno lahko razvijejo.

Telo je neverjeten sistem, kateri ima vse dogodke in spomine zapisane v sebi, pa če za njih vemo ali ne. Skozi AEǪ vaje ® spoznamo odzive telesa, ki marsikoga presenetijo. Marsikatero težavo lahko omilimo ali celo rešimo skozi globje spoznavanje lastnega telesa in z odpravo nezavedne mišične napetosti. Metoda je uspešna pri reševanju nespečnosti, bolečin v hrbtu, togosti telesa, kronične utrujenosti, skolioza, glavoboli.

Predavanje vključuje teoretičen in praktičen del, saj se boste spoznali z eno izmed AEǪ vaj. Potrebujete dobro zoom povezavo, kamero, vadbeno podlogo, ter udobna oblačila. Število mest je omejeno, zato so prijave obvezne.

Predstavitev vodi Teja Šinkovec, učiteljica AEǪ metode in dihanja 2. stopnje in AEǪ odnosov 1. stopnje.

Predavanje je brezplačno in bo potekalo preko Zoom aplikacije ter v živo v prostorih AIA – Mladinskega centra Mengeš, Slovenska c. 28.

Prijava na povezavi: https://forms.office.com/r/U6KMsNvT6e

The event is finished.

Date

Jun 14 2024
Expired!

Time

17:30

Lokacija

V prostorih mladinskega centra / preko Zoom aplikacije

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja