S TAPKANJEM PO AKUPUNKTURNIH TOČKAH DO GLOBOKE SPROSTITVE

Se strinjate, da je potrebno v življenju poleg pospravljanja stanovanja, poliranja avta, rednega tuširanja … poskrbeti tudi za tuširanje svoje notranjosti?

Ali povedano drugače: “Prepolno skodelico neokusnega čaja je potrebno izprazniti, da lahko vanjo nalijete željeni čaj oziroma kavo s prijetno aromo po vašem okusu.”

Spoznajte tehniko za sprostitev s tapkanjem po akupunkturnih točkah (EFT metoda), ki jo boste lahko uporabljali kadarkoli in kjerkoli, ko boste želeli umiriti vaše nemirne misli, zmanjšati stresni odziv, sprostiti občutek strahu, žalosti, jeze, nemoči in druge neprijetne občutke.

Z uporabo EFT metode se človek notranje osvobaja, ko korak za korakom spušča nepredelana/ujeta čustva, omejujoča prepričanja, podzavestne škodljive vzorce, neproduktivne navade in podobne stran poti, ki ga oddaljujejo od povezanosti s seboj.

EFT metoda je odlično orodje s katerim lahko počistite vse kar vam ne služi več, da se lažje sprostite in globoko zadihate.

Kako gre to v praksi? S pomočjo EFT metode vas vodim, da odpravite vzroke, ki v vas vzbudijo stresni odziv, posledično se vaša vibracija dvigne na višji nivo. Situacija, ki vam je prej morda predstavljala velik stres, po uspešnem tapkanju ne predstavlja več nobenega problema, izgubi svoj negativni naboj. Misli se razjasnijo in uvidite rešitev. Slednja vedno prihaja iz vas, saj so v vas že vsi odgovori, in vse kar potrebujete, da se premaknete korak naprej v željeno smer na vaši poti.

Želim vam, da zaživite v sveži, pretočni energiji. Tapkanje je tu, da vam pomaga narediti prostor prijetnim občutkom zadovoljstva, notranjega miru, radosti, hvaležnosti in zavedanja lepote bivanja v tem trenutku.

Vabim Vas, da se mi pridružite na uvodni brezplačni delavnici tapkanja – EFT metode.

Tema srečanja: “S TAPKANJEM PO AKUPUNKTURNIH TOČKAH DO GLOBOKE SPROSTITVE”
Kdaj in kje? 4. 5. 2022 ob 18.00 v Mladinskem centru AIA v Mengšu in po ZOOM povezavi.

Se veselim srečanja in tapkanja z vami!
Ines Beno

Prijava na povezavi:
https://forms.office.com/r/ZV3KN172cV

The event is finished.

Date

Maj 04 2022
Expired!

Time

18:00

Lokacija

Slovenska cesta 28
Mengeš
Kategorije

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja