UMETNOST JAVNEGA NASTOPANJA

📍V prostorih AIA – Mladinskega centra Mengeš in preko aplikacije Zoom ob 17.00
 
Interaktivno predavanje UMETNOST JAVNEGA NASTOPANJA (premagaj strah in tremo)
 
Na predavnju boste spoznali kako v javnosti nastopati odločno, prepričljivo in sproščeno ter pritegniti pozornost poslušalcev; kakšni so triki in skrivnosti dobrega nastopa in kako se na nastop pripravljajo profesionalci, politiki,…; kako že na začetku pritegniti pozornost in obdržati njihovo pozornost do konca nastopa; kako začeti in končati; kako si pomagati v primeru strahu in treme pred nastopom,….
 
Ob 18.00 sledi Okrogla miza IZZIVI ŽENSK IN MLADIH V ZELENI POLITIKI
Pogovarjali se bomo o tem, s kakšnimi izzivi se srečujejo ženske in mladi na področju politike in posebej na področju varstva narave in okolja.
 
Moderatorka: Tea Vuga, dipl. soc. del.
 
Javni dogodek bo potekal v okviru projekta Tokovi prihodnosti (Iz spominov neokrnjenih rek z mladimi ustvarjamo prihodnost skupnih tokov), ki ga izvajamo v okviru razpisa Javni poziv za izbor operacij za uresničevanje ciljev Strategije lokalnega razvoja »LAS Za mesto in vas« v letu 2019, financiranega s strani Evropskega sklada za regionalni razvoj. Vodilni partner projekta je Zavod za ihtiološke in ekološke raziskave, REVIVO, partner v projektu Društvo AIA – Mladinski center Mengeš.

The event is finished.

Date

Jan 23 2023
Expired!

Time

17:00 - 18:00

Lokacija

AIA - Mladinski center Mengeš, Slovenska cesta 28
Mengeš

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja