Zmanjšaj bolečino s pomočjo tapkanja po akupunkturnih točkah

✨ Zmanjšaj bolečino s pomočjo tapkanja ✨

Tapkanje ali EFT metoda je preprosta in zelo učinkovita tehnika, ki se je lahko nauči vsak, da si lahko sam pomaga do boljšega počutja, več umirjenosti in tudi do zmanjšanja bolečine.

S tapkanjem po akupuntkurnih točkah vzpostavimo povezavo s svojim telesom na poglobljeni ravni. Bolečini preprosto dovolimo da je. Med procesom tapkanja jo naslovimo, ji prisluhnemo kaj nam sporoča, sprejmemo in spustimo – kolikor je to v določenem trenutku varno in mogoče za nas.

Telo nam ves čas neslišno, a tako dragoceno sporoča kaj potrebuje. Čaka, da mu prisluhnemo. Nenazadnje so na vsakem koraku občutki tisti, ki nas vodijo. Občutki so tisti, ki usmerjajo naše odločitve.

Naj zaupamo v življenje, da je resnično vse točno tako kot mora biti. Če bi moralo biti drugače, bi drugače tudi bilo. Sprejmimo kar je in spustimo kar nam ne služi več. To je bistvo tapkanja, ki osvobaja in preobraža neprijetna, zastala čustva v prijetnejša občutja. Tako naredimo prostor lepoti življenja, obilju, srčnosti, radosti … toliko nam je na voljo, če uporabimo ključ, ki ga imamo že ves čas pri roki.

Naj življenje prosto teče skozi naša telesa. Ko v sebi ustvarimo gladko, nemoteno pretočnost, bolečina mine. Človeka prevzame popolna notranja umirjenost in predanost toku življenja.

Vabljeni na predstavitev tapkanja. Torej, tokrat bo v ospredju tapkanje za zmanjšanje bolečine.

Vidimo se v sredo, 1. 6. 2022 ob 18.00 v Mladinskem centru v Drustvo Aia v Mengšu.

Zaželjen je obisk v živo, toplo dobrodošli tudi preko ZOOM povezave https://forms.office.com/r/d7fNV5TrpR

Te kliče ta zapis? Prijetno in blagodejno bo za tvoje telo.

Se nas veselim
Ines Beno

The event is finished.

Date

Jun 01 2022
Expired!

Time

18:00

Lokacija

Slovenska cesta 28
Mengeš

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja