ZVOČNA KOPEL

ZVOČNA KOPEL UMIRJA IN SPROŠČA

To dokazuje tudi znanost, saj že dolgo vemo, da je človeško telo kot instrument, na katerega vsaka vibracije deluje drugače. Sodobna tehnologija – zasloni, slušalke, hrup, Wi-Fi,… imajo negativen vpliv, zvočna kopel »ponovno umeri«.

Zvoki, katere vsak dan absorbiramo so različni; običajna glasba ima takte in ritem in kot vzorec napoveduje kaj sledi, zato najpogosteje stimulira simpatični živčni sistem. Zvočne kopeli pa ustvarjajo ne napovedljiv zvok in ko se prepustimo “pademo” v parasimpatični živčni sistem. Zato se sproščamo, obnavljamo in počivamo. – kako se naša telesa naravno obnavljajo in zdravijo.

ZVOČNE KOPELI ZNANSTVENO DOKAZANO sproščajo napetost, tesnobo in negativno razpoloženje. Če pa razumemo, kako močne so vezi med stresom in boleznimi, potem vemo, da redno sproščanje prispeva k zdravju.

V petek, 28.10. ob 17h vabljeni v Društvo AIA, kjer vam bom predstavila vse prednosti zvočne kopeli, potem pa bomo vse to preizkusili še v praksi, ko bova skupaj z Igorjem Perko priredila pravi mali zvočni koncert. Za umiritev in uravnoteženje.

Predava mag. Mateja Kržin, naturopatinja in učiteljica joge.

Predstavitev je brezplačna in bo potekala v živo v prostorih mladinskga centra in preko Zoom aplikacije.

Prijava na povezavi: https://forms.office.com/r/7byfdycFGA

The event is finished.

Date

Okt 28 2022
Expired!

Time

17:00

Lokacija

AIA - Mladinski center Mengeš, Slovenska cesta 28
Mengeš
Kategorije

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja